Erasmus+ nuorisoalalle: BiTriMulti

Koulutus Kansainvälistyminen Nuorisotyö Erasmus+ nuorisoalalle Youth in Action

Taitoja nuorisovaihtojen suunnitteluun

BiTriMulti-koulutus on useasti vuodessa tapahtuva kolmen työpäivän koulutus niille, joita kiinnostaa aloittaa kansainvälinen nuorisotyö oman nuorisoryhmänsä kanssa. Koulutuksen jälkeen sinulla on perusymmärrys siitä, miten nuorisovaihtoa kannattaa nuorten ja kumppaneiden kanssa suunnitella. Pääset tutustumaan kumppaniehdokkaisiin ja viemään ideaanne toteutuksen suuntaan.

Koulutus järjestetään Norjassa 17.-21.9.2019.

Osallistujia ympäri Eurooppaa

Tässä koulutuksessa tapaat muita eurooppalaisia nuorisotyöntekijöitä, joita nuorisovaihdot myös kiinnostavat. Teitä kaikkia yhdistää se, että ette ole vielä olleet mukana suunnittelemassa vaihtoa kansainvälisessä kumppanuudessa tai toteuttanut sellaista. Pääsette kaikki opettelemaan samanlaisia hyviä toimintatapoja, joilla kumppanuus sujuu sutjakammin. Sinä voit käyttää työmenetelmiä omien nuortesi kanssa ja kertoa heille, mikä suunnittelussa on tärkeää ja millainen nuorisovaihto on.

Sitä paitsi, jos hanketta ryhtyy suunnittelemaan syksyllä, se on valmis haettavaksi helmikuussa ja sen voi toteuttaa tulevana kesänä. Tämä koulutus sattuu motivoituneelle ryhmälle sopivaan aikaan.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Olet sopiva osallistuja, jos työskentelet säännöllisesti nuorisotyön parissa. Voit olla joko vapaaehtoinen tai ammattilainen, mutta sinulla on jo tiedossa kansainvälisyydestä kiinnostunut nuorisoporukka ja olette valmiina aloittamaan ensi kesän vaihdon suunnittelun. Sinun täytyy olla täysi-ikäinen ja rooliltasi ryhmän vetäjä.

Mitä osallistuminen maksaa?

Osallistuvilta henkilöiltä ei peritä osallistumismaksua ja heidän matkakulunsa korvataan kotiovelta tapahtumapaikalle ja takaisin täysimittaisesti. Järjestävä maa huolehtii majoituksen järjestämisestä, ruokailuista sekä koulutusmateriaalien järjestämisestä, joten osallistujalle ei tule niistä mitään kuluja. Osallistujan tulee olla vakuutettu, työnantajan vakuutus käy. Hakijan kannattaa sopia mahdollisuudesta osallistumiseen oman esimiehensä kanssa.

Kuinka voin hakea seminaariin?

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella SALTOn verkkosivuilla. Paina otsakkeen vieressä olevaa Apply Now! -painiketta ja täytä tietosi lomakkeeseen. Muista lähettää lomake lopuksi. Jos haet ensimmäistä kertaa koulutukseen SALTOn sivujen kautta, sinun tulee tehdä itsellesi MySALTO-tunnukset. Sivusto neuvoo tunnusten luomisessa.

Lisätietoja antaa Paavo Pyykkönen

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

17.–21.9.2019
Päivämäärät sisältävät saapumis- ja lähtöpäivät

Ilmoittautumisaika

13.5.2019 – 8.7.2019 klo 23:59

Liitteet

Osallistujan opas